Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

17 juli 2012

Stark inledning för Betssons Angler Gaming


Stark inledning för Betssons Angler Gaming

Betssons avknoppning Angler Gaming listades på Aktietorget den 6 juli och aktien har inlett starkt. Den 23 juli är det dags för onlinebingo-företaget United Media att listas.


Fakta:

Angler Gaming handlas på Aktietorget under kortnamnet ANGL.

Spelföretaget Betsson placerade en del av sin verksamhet i dotterbolaget Angler Gaming och delade ut bolaget till sina aktieägare. Den 6 juli listades Angler Gaming på Aktietorget och den inledande handeln har varit stark. Värdet per aktie angavs i memorandumet till 0,66 kr. Vilket kan jämföras med att aktien stängde på 1,65 kr i måndags. Angler Gaming har också varit den mest omsatta aktien på Aktietorget. Bolaget har en spännande resa framför sig, det har en hel del kunder och en egen plattform, samtidigt som det får ses som ett mindre och entreprenörsdrivet företag. Läs vår tidigare artikel som även innehåller memorandumet.

Aktietorget får dessutom ytterligare ett spelföretag snart. Det är United Media som listas på marknadsplatsen den 23 juli. United Media fokuserar på onlinebingo där det främsta varumärket är Happy Bingo. Det pågår sedan ett par år tillbaka en konsolidering på marknaden och United Media är den aktör som har köpt upp flera bingoverksamheter. Mer om den planerade noteringen av United Media.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Occlutech

IPO-intervju med vd för Occlutech

Occlutech är en ledande specialiserad leverantör av minimalt invasiva hjärtimplantat, med en mission att förbättra livskvaliteten för personer med hjärtsjukdomar. Occlutech gör en IPO på First North och här blir vd Sabine Bois intervjuad om företaget och noteringen.

Följ oss