Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

9 mars 2015

Sju kommande börsnoteringar och listningar

Sju kommande börsnoteringar och listningar


Nya kommande börsnoteringar är K2A Knaust & Andersson Fastigheter, Aptahem, Evolution Gaming, Nordax Bank, Corline, Idogen och Intropris.


K2A Knaust & Andersson Fastigheter - Ett fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar hyresrätter samt samhällsfastigheter. Gör just nu en nyemission av preferensaktier vilka noteras på First North den 2 april.

Aptahem - Utvecklar läkemedelskandidater för att behandla och förebygga sjukdomar som orsakas av blockering av blodkärl. Gör just nu en nyemission och listar sig på Aktietorget den 17 april.

Evolution Gaming - Tillhandahåller onlinecasino med verkliga croupierer som streamas per video, som en tjänst till andra spelföretag. Ska noteras på First Noth den 20 mars och företaget har anlitat Carnegie och SEB. Värderingen är 2,5-2,8 miljarder kronor. De som kan branschen lyfter fram att detta bolag efter några svåra år i början är en framgångshistoria som drivs av personer som verkligen vet vad de gör.

Nordax Bank -  En nordisk nischbank som erbjuder in- och utlåning till cirka 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Ska enligt DI notera sig på Stockholmsbörsen i år.

Corline - Utvecklar och marknadsför produkter som minskar bortstötning och ökar inväxt av transplanterade organ och celler. Har under många år haft planer på att lista sig. Ingenting har kommunicerats, men det verkar som att planerna att lista sig på en av de mindre listorna närmar sig målet.

Idogen - Utvecklar läkemedel mot autoimmuna sjukdomar. Inga listningsplaner har kommunicerats, men det verkar som att bolaget ska lista sig på Aktietorget eller First North under året.

Intropris - Ambia Trading Group som är noterat på Aktietorget har meddelat att de i framtiden ska knoppa av och särnotera Intropris, som kombinerar ehandel och butiksförsäljning. Först ska dock verksamheten  växa till sig något.

Läs om fler börsnoteringar

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

LIDDS, har utvecklat den patenterade drug delivery-teknologin NanoZolid

LIDDS, har utvecklat den patenterade drug delivery-teknologin NanoZolid

LIDDS är ett läkemedelsbolag som utvecklat den patenterade drug delivery-teknologin NanoZolid. Vd Monica Wallter presenterar verksamheten i samband med en företrädesemission.

Följ oss