Neutral inledning med neutral rekommendation för Webrock Ventures

Klassisk vy över Rio

Webrock Ventures noterades i måndags och fick en neutral rekommendation av Affärsvärlden. Aktien stängde veckan i nivå med priset i noteringserbjudandet.

I måndags noterades Webrock Ventures på First North efter att ha genomfört ett privat noteringserbjudande till 17,90 kr per aktie. Under veckan har aktien handlats både något över och under emissionspriset för att stänga veckan på det hyfsat neutrala priset 17,75 kronor.

Affärsvärlden gav en neutral rekommendation

Affärsvärlden kom i tisdags med en analys på Webrock Ventures som mynnade ut i ett betyg på 4 av 6, vilket innebär en neutral rekommendation för aktien.

Affärsvärlden skriver att startup-segmentet är svårt och där många gör bort sig. Men Webrock Ventures anar Affärsvärlden är av en högre kvalitet än liknande satsningar.

”För den som gillar venture-investeringar och tillväxtmarknader är Webrock nog ett bra alternativ. Den största risken att ha koll på är nog kassan i både Webrock och Cardo Health”

Webrock Ventures AB

Webrock Ventures är en venture studio som startar och bygger företag i Brasilien i samarbete med framgångsrika svenska techföretag.