Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

2 december 2016

Kursrusning vid notering - Intervju från börsgolvet

Kursrusning vid notering - Intervju från börsgolvet


Lyckad notering för AdderaCare, aktien rusade i höjden och stängde första handelsdagen med en uppgång på 57 %. Intervju med vd från börsgolvet.


AdderaCare är en koncern inom hjälpmedelssektorn som noterades på First North igår efter att ha gjort en mindre nyemission där priset per aktie var 7,30 kr. Det blev en mycket lyckad notering, aktien rusade i höjden och stängde på kring 11,50 kr, en uppgång på runt 57 %. I skrivande stund står aktien fortfarande över 11 kr.

Finwire gjorde en intervju med bolagets VD Michael Hermansson direkt från börsgolvet i samband med noteringen. Där lyfter han bland annat fram att deras förvärvsstrategi inspirerats av Indutrade, där bolagen får behålla sin identitet.


Läs även: Lyckad börsnotering av Alligator - Intervju med VD

 

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss