Jays listas på First North

Hörlurstillverkaren Jays har blivit godkänd för listning på NASDAQ OMX First North. Därmed flyttas handeln i Jays-aktien från handelsplatsen AktieTorget till NASDAQ OMX First North. Första dag för handel med aktien och teckningsoptionerna (TO 2) på NASDAQ OMX First North är satt till den 19 december 2011.

Listningen av Jays aktier vid AktieTorget upphör därmed och sista dag för handel på AktieTorget är den 16 december 2011. Bolagets aktieägare behöver inte vidta några åtgärder i samband med listbytet. Någon emission av nya aktier sker inte i samband med listbytet. Aktien kommer att handlas under samma kortnamn som tidigare, JAYS med ISIN-kod SE0003204908. Teckningsoptionen kommer att handlas med kortnamn JAYS TO 2 och ISIN-kod SE0004269561.

Styrelsen för Jays bedömer att en listning av Bolagets aktier på First North ger goda förutsättningar för en mer likvid handel i Bolagets aktier samt att det medför ökad uppmärksamhet från investerare, samarbetspartners och övriga intressenter. Sammantaget bedöms listningen på NASDAQ OMX First North sålunda underlätta Jays fortsatta utveckling och expansion.

Northbaze Group AB

Northbaze utvecklar och tar fram innovativa och funktionella produkter inom audio, IT- och mobiltillbehörsområdet. Northbaze Group AB hette tidigare Jays AB.