Green Apps Technologies växer med plattformar inom naturlig hälsa och hållbar livsstil

[Sponsrad artikel] Green Apps Technologies bygger tekniska plattformar inom naturlig hälsa och hållbar livsstil. Bolaget gör nu en pre-IPO för att fortsätta sin expansion. Vi har därför ställt ett antal frågor till vd Ninnie Wikström.

Vad gör Green Apps Technologies?

Vi bygger tekniska plattformar inom naturlig hälsa och hållbar livsstil.

Vad är du mest nöjd över hittills att ni har uppnått?

Att vi har vuxit så mycket på så kort tid och nått flera mål tidigare än beräknat. Exempelvis nådde vi break even ett år tidigare än beräknat, med vår första plattform Ekoappen. Vi har också byggt upp ett stort engagerat community och inspirerar tillsammans med dem hundratusentals människor till att göra bättre val i vardagen.

Om vi blickar framåt, var vill ni vara om ett par år?

Vi planerar flera nya plattformar under kommande år och internationell expansion redan 2023. Så vi har en superspännande framtid!

Ni gör nu en pre-IPO på 6 Mkr, vad ska ni använda kapitalet till?

Kapitalet ska användas just till en ny plattform och noteringen, samt marknadsåtgärder för våra plattformar. Nu har vi bevisat vår affärsmodell och att det här verkligen är framtiden!

När ungefär planerar ni att notera er?

Vi planerar att notera under 2022.

Avslutningsvis, vad vill du säga till de som funderar på att investera i Green Apps Technologies?

Välkommen att delta i en både viktig och lönsam resa mot en mer hållbar värld!


Läs mer om Green Apps pre-IPO på bolagets hemsida

Green Apps Technologies Europe AB

Green Apps Technologies, som använder namnet Ekoappen, driver internettjänster som publicerar information om hälsokost och liknande samt marknadsför hälsokostprodukter. Green Apps Technologies Europe AB hette tidigare Organic Inspirations AB.