Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

8 november 2019

G-Loot adderar Goldman Sachs som rådgivare

G-Loot adderar Goldman Sachs som rådgivare


Det svenska e-sport-företaget G-Loot har valt Goldman Sachs som rådgivare efter att ha varit uppvaktad av flera stora investmentbanker. Under oktober hade bolaget sin bästa försäljningsmånad hittills.


Den sista oktober 2019 skrev VD till e-sport-bolaget G:Loot en uppdatering till ägarna i mycket positiva ordalag. Många av de största investmentbankerna har visat intresse för att vara bolagets rådgivare vilket nu har lett fram till att man skrivit avtal med Goldman Sachs. Carnegie som hjälpte bolaget med att ta in 25 miljoner USD tidigare i år fortsätter att vara bolagets rådgivare för den Nordiska marknaden. Detta följdes av att vd åkte till San Francisco och träffade investerare under en hel vecka, och något senare i London för att uppföljande möten med investerare. Oktober var bolagets bästa månad hittills sett till omsättning. I mitten av december inleds bolagets samarbete med EA.

G-Loot är en noteringskandidat, men med tanke på att bolaget inte har några problem att få in kapital i onoterad miljö så känns det rimligt att de inte stressar med en sådan plan. De som vill handla aktien kan exempelvis bli kunder hos Pareto som håller handel i aktien. Transferator som är noterat på Spotlight har även ett innehav i G-Loot.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-presentation av Prostatype Genomics

IPO-presentation av Prostatype Genomics

Vd för Prostatype Genomics, Fredrik Persson, presenterar verksamheten i samband med bolagets IPO på First North Growth Market. Prostatype är ett gentest som finns tillgängligt för patienter och behandlande urologer som ett kompletterande beslutsunderlag inför frågeställningen behandling eller inte behandling av prostatacancer. Testet är utvecklat av en forskargrupp på Karolinska Institutet och tillhandahålls av Prostatype Genomics.

Följ oss