Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

8 mars 2020

Fyra intressanta företag som noteras under 2020

Fyra intressanta företag som noteras under 2020


Fyra intressanta företag som ska notera sina aktier under 2020 är Stayble Therapeutics, Electrolux Professional, Invajo och Mobilaris.


Stayble Therapeutics - Utvecklar en unik injektionsbaserad behandling mot kronisk ryggsmärta orsakad av diskdegeneration. Efter en IPO som tecknades till 436% noteras aktien den 9 mars på First North. Börsplus gav en teckna-rekommendation.

Electrolux Professional - En leverantör av professionella vitvaror med ett komplett utbud av lösningar integrerat under ett varumärke. En avknoppning från AB Electrolux som noteras på Nasdaq Stockholm den 23 mars.

Invajo - Erbjuder en lättanvänd onlinetjänst (SaaS) för hantering av eventbaserade inbjudningar, bokningar och deltagare. Tidigare har Harald Mix (via Speed Ventures AB) investerat i bolaget. Idag uppges Felix Granander vara största externa investerare och ägare. Inleder en IPO om 1-2 veckor och noterar sig på First North den 14 april. Se video där VD presenterar verksamheten

Mobilaris - Ett mjukvarubolag som utvecklar och erbjuder positionsbaserade beslutssystem som håller reda på var människor och maskiner befinner sig i gruvor, tunnelbyggen och liknande miljöer. National Security-verksamheten ingår inte i denna notering utan har knoppats av. Huvudägaren Johan Hernmarck berättade för några dagar sedan i Dagens Industri att bolaget ska noteras på Stockholmsbörsen i slutet av året. Känns som ett bolag värt att hålla ögonen på.


Läs även: 5 gamingföretag som ska notera sig under 2020

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback efter en trist utveckling sedan noteringen. Bolaget gjorde en IPO i slutet av 2017 till kursen 44 kr och analytikerna var överlag positiva. Men siffrorna utvecklades inte enligt förhoppningarna och aktiekursen närmade sig 11 kr. Men sedan mitten av mars 2020 har aktiekursen tagit fart och stängde på 24,20 kr i fredags. Detta får förmodas vara en konsekvens av att bolagets gamla spel fortsätter att ha spelare samtidigt som bolagets nya spelsläpp på senare tid har visat sig få fotfäste på marknaden. I denna video blir bolagets vd Daniel Hasselberg intervjuad.

Följ oss