Checkin.com får teckna-rekommendation av analytiker

Checkin.com gör en IPO på First North. Affärsvärldens analytiker har tittat närmare på erbjudandet och ger en teckna-rekommendation.

Checkin.com Group driver tjänsten Checkin.com som gör det enkelt för internetanvändare att registrera sig och logga in på tjänster, vilket är viktigt för Checkin.coms kunder som säljer produkter och tjänster. Vd lyfter fram att 50 procent av alla som startar en registrering på internet inte slutför den. Checkin.com gör nu en IPO på 45 miljoner kronor till 15,50 kr per aktie och noterar sig sedan på First North den 20 maj. 27 miljoner kronor är tecknade på förhand av TIN Fonder, Knutsson Holdings, Norron Select och Erik Selin. Hur ska en investerare agera?

Affärsvärlden – Teckna

Affärsvärlden lyfter fram att bolaget är i en relativt tidig fas men ger en teckna-rekommendation.

”Vill det sig väl kommer Checkins mjukvara att få bred spridning bland webbaserade bolag och det går att drömma om miljardvärden. Det är kanske lite tidigt just nu men vi anser att detta är en ipo värd att teckna. Gissningsvis blir det trångt i dörren men Affärsvärlden hoppas på tur och anmäler oss för en post till Afv-portföljen”


Se även:

IPO-intervju med vd för Checkin.com

Checkin.com Group AB

Checkin.com Group driver tjänsten Checkin.com som gör det enkelt för internetanvändare att registrera sig och logga in på tjänster. Checkin.com Group AB hette tidigare Regily AB.