Betting, affiliate, investeringar och medtech planerar för notering

Fyra företag som planerar att notera sina aktier är investeringsföretaget Onoterat, affiliateföretaget Raketech, gamblingföretaget Hero Gaming och Xavitechs framtida avknoppning inom NPWT.

Onoterat – Tillhandahåller oberoende företagsrådgivning och finansieringslösningar till svenska tillväxtbolag, samt driver en egen investeringsverksamhet. Äger aktier i flera onoterade spelföretag, inklusive några som planerar för en notering, bla Goodbye Kansas och Prey Studios. Gör just nu en nyemission och siktar på att notera sig senare under 2018.

Xavitech NPWT – Xavitech ska bilda ett dotterbolag som utvecklar pumpar, mjukvara och styrningar som passar för NPWT. Planen är att dela ut dotterbolaget till aktieägarna och särnotera bolaget.

Raketech – Affiliate-marknadsförare och content marketing-företag, verksamt inom gambling och finansiella tjänster, baserat på Malta. Enligt uppgift till Affärsvärlden siktar Raketech på att notera sig under andra halvåret.

Hero Gaming – Utvecklar och driver bettingtjänster, bl a Casino Heroes, CasiTabi och Betser. Det fanns planer på en notering under 2018, nu har dock företaget fått in 50 Mkr från ett antal investerare, inkl flera som var med i Leo Vegas, och nu är siktet inställt på en notering under andra halvåret 2019.

Läs även: Sju företag som planerar att notera sig under 2018

eBlitz Group AB

eBlitz Group är ett investerings- och rådgivningsbolag verksamt inom digital underhållning. eBlitz Group AB hette tidigare Onoterat AB.