Benfyllnad, fuktade ögon & hypersnabb ehandel gör nyemission

Tre företag som just nu gör nyemissioner är Bonesupport, Redwood Pharma och Urb-it. Två av dem står inför notering.

Bonesupport – Utvecklar och marknadsför Cerament, ett injicerbart benfyllnadsmaterial som appliceras under lokalbedövning och absorberas av kroppen samtidigt som det stimulerar bentillväxt. Teckningsperioden för bolagets nyemission stänger idag och notering på Stockholmsbörsen sker på onsdag.

Redwood Pharma – Utvecklar behandlingar mot olika ögonsjukdomar. Bolagets ledande produkt under utveckling är en ny terapi för behandling av kroniskt torra ögon. Det Aktietorget-noterade företaget gör nu en nyemission på 13,2 Mkr till 3,30 kr per aktie. Sista teckningsdag den 20 juni.

Urb-it – En plattform för e-handel i mobilen från stadens fysiska butiker med hypersnabb leverans (omkring 40 minuter i genomsnitt). Gör nu en nyemission på upp till 126,5 Mkr inför sin notering på First North den 7 juli. Sista dag för teckning är 28 juni.

Bonesupport Holding AB

Bonesupport utvecklar och marknadsför Cerament, ett injicerbart benfyllnadsmaterial som appliceras under lokalbedövning och absorberas av kroppen samtidigt som det stimulerar bentillväxt.