Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

12 mars 2019

Analytiker positiva till Ascelia Pharma

Analytiker positiva till Ascelia Pharma


Den 13 mars noteras Ascelia Pharma på Nasdaq Stockholms huvudlista. Både gav Börsveckan och SvD Börsplus gav noteringsemissionen en teckna-rekommendation.


Ascelia Pharma utvecklar produkter för att bekämpa cancer. Bolaget har gjort en nyemission på 200 Mkr (samt en möjlig övertilldelning på 30 Mkr) till 25 kr per aktie och noterar sig på Nasdaq Stockholms huvudlista den 13 mars. Noteringsemissionen analyserades av både Börsveckan och SvD Börsplus och rekommendationen blev från båda att teckna.

Börsveckan skrev bland annat

"Givet emissionen menar bolaget att verksamheten är fullt finansierat för ett marknadsgodkännande för Mangoral. Med hög sannolikhet att lyckas, en tydlig och definierad marknad, stark balansräkning och låg värdering framstår Ascelia som en intressant notering. Rådet blir att teckna"

Se den inspelade intervjun med vd som nyligen gjordes.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med Luxbright

IPO-intervju med Luxbright

Luxbright är ett teknikföretag med fokus på att utveckla och kommersialisera en ny generations röntgenrör. Genom patenterad teknik erbjuder Bolaget innovativa röntgenrör, generatorer och framtida röntgensystem till internationella systemleverantörer för att kunna förbättra och skydda liv genom att möjliggöra skarpare röntgenbilder. Bolagets röntgenrör utgör ett kraftfullt, stabilt, och kostnadseffektivt alternativ till konventionella röntgenrör. Intervju med vd Mats Alm i samband med bolagets IPO på First North.

Följ oss