Amerikanska utdelningsaktier som fonder köper

Tre amerikanska utdelningsaktier där fonder har nettoköpt aktier och äger en betydande andel. En mycket bra utgångspunkt för dig som söker direktavkastning.

Aktier som ger utdelning har blivit allt mer efterfrågade i den lågräntemiljö vi lever i idag. Men precis som vid alla investeringar gäller det att välja rätt aktier. Vi presenterar här tre amerikanska utdelningsaktier där fonder och hedgefonder har nettoköpt under detta kvartal, och äger en betydande andel av aktierna i företaget.

Att fonder köper är självklart ingen garanti för att det ska gå bra, men det är helt klart en intressant utgångspunkt när du själv analyserar vilka aktier att lägga till i portföljen.

[b]National Research Corporation[/b] (NRCI) erbjuder olika former av tjänster till vårdbranschen i USA och Kanada. Institutioner har under detta kvartal nettoköpt 302.000 aktier, vilket motsvarar 10,86 % av de tillgängliga aktierna. Direktavkastning: 2,2 %.

[b]Nu Skin Enterprises Inc[/b] (NUS) utvecklar och säljer skönhetsproduktioner och kosttillskott på global nivå. Institutioner har under kvartalet nettoköpt 3,6 miljoner aktier, vilket motsvarar 7,93 % av de tillgängliga aktierna. Direktavkastning 2,4 %.

[b]PacWest Bankcorp[/b] (PACW) är holdingbolaget för Pacific Western Bank banktjänster och -produkter till små och medelstora företag och privatpersoner i främst södra Kalifornien. Institutioner har under detta kvartal nettoköpt 3,1 miljoner aktier, vilket motsvarar 11,58 % av tillgängliga aktier. Direktavkastning: 3,7 %.

Läs även: [u][url=http://nyemissioner.se/nyhet/de_fem_mest_paalitliga_amerikanska_aktierna_foer_direktavkastning/135]De fem mest pålitliga amerikanska aktierna för direktavkastning[/url][/u]