Africa Oil – Uppdatering om Puntland kommer i början av nästa vecka

Aktieägare i Africa Oil väntar spänt på uppdateringen om Puntland-projektet. Idag meddelade kollegan Range Resources att den kommer i början av nästa vecka.

Range Resources publicerade idag, fredagen den 24 augusti, [u][url=http://nyemissioner.se/images/uploaded/range-resources-puntland.pdf]ett dokument[/url][/u] med vanliga frågor som investerare ställer, och företagets svar på dem.

Range Resources och Lundin-bolaget Africa Oil är kollegor på projektet i Puntland och marknaden väntar spänt på den utlovade uppdateringen. Och i Range Resources dokument framgår att uppdateringen väntas komma [b]i början av nästa vecka[/b]. Det blir alltså en intressant vecka för aktieraketen Africa Oils ägare.

[b]Mer om Range Resources och Africa Oil[/b]

[u][url=http://nyemissioner.se/nyhet/africa_oils_kollega_range_resources_om_puntland/84]Ta del av video-intervjun med Range Resources som vi tidigare publicerade[/url][/u], där företaget även kommenterade Puntland. [u][url=http://nyemissioner.se/nyhet/africa_oil_en_koepvaerd_aktie_enligt_pareto_%C3%96hman/86]Pareto Öhman satte nyligen en stark köprekommendation på Africa Oil-aktien[/url][/u] med en riktkurs på 100 kr, vilken sedan dess har justerats ner marginellt till 92 kr.

Africa Oil Corporation

Africa Oil prospekterar efter olja på Afrikas horn. Bolaget ingår i Lundin-sfären.