Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Xavitech Micropumps AB
Xavitech Micropumps AB

Xavitech Micropumps AB
Industrigatan 17
871 53 Härnösand

Hemsida:

www.xavitech.com

Verksamhet:

Xavitech har utvecklat och patenterat en unik skalbar pumpteknologi som för närvarande har sitt huvudsakliga användningsområde inom gasanalys för miljö-, industri- och medicintekniska produkter. Xavitech Micropumps AB hette tidigare Xavitech Medical AB. Xavitech Medical AB gick tidigare under arbetsnamnet Xavitech NPWT.

Ägare:

Xavitech AB 100 %.

Lista:

NGM Nordic SME

Status:

Inställd

Tid:

Ingen specifik tidsplan angiven.

Värdering:

Övrigt:

Xavitech som är noterat på NGM Nordic-MTF meddelade i mitten av januari 2018 att de tar in pengar för att satsa på vidareutveckling av en pumpmodell till en färdig CE-märkt medicinteknisk produkt avsedd för NPWT. Bolaget skriver att de startar ett separat dotterbolag för detta, vilket görs i syfte att förbereda en framtida utdelning av bolaget till aktieägarna.

Uppdatering: Bolaget som bildades fick namnet Xavitech Medical AB.

Uppdatering: Xavitech Medical AB har bytt namn till Xavitech Micropumps AB.

Uppdatering: I oktober-november 2019 tog det hela en större vändning. Xavitech AB meddelade att de flyttar hela sin verksamhet till Xavitech Micropumps AB. Xavitech AB kommer i stället i ett första steg att fyllas med 51 % av Empir Solve AB. Xavitech Micropumps AB ska noteras.

Uppdatering: I slutet av juli 2021 meddelade Xavitech AB att de säljer Xavitech Micropumps AB till T9 Consulting AB (Henrik Sjöström) för 2,5 Mkr, där 0,5 Mkr betalas kontant och resten mot säljarrevers.

Uppdaterat: 2021-07-28

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss