Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Tongdow E-Commerce Group Ltd
Tongdow E-Commerce Group Ltd

Tongdow E-Commerce Group Ltd
2211 Shenyan Road
Shenzhen, Kina

Hemsida:

www.tongdow.com

Verksamhet:

Tongdow är ett e-handelsföretag verksamt inom B2B och hanterar transaktioner inom metallhandel.

Ägare:

Lista:

First North

Status:

Inställd

Tid:

Andra kvartalet 2020

Värdering:

Övrigt:

Tongdow noterar sig på First North via ett omvänt förvärv av Vertical Ventures AB (tidigare Wifog Holding AB) som är noterat på First North. Planen är att transaktionen ska vara genomförd under andra kvartalet 2020.

"Efter Transaktionens slutförande är avsikten att Tongdow aktieägare ska inneha omkring 97,5 procent av aktierna och rösterna i det Nya Bolaget medan Vertical Ventures befintliga aktieägare ska inneha omkring 2,5 procent av aktierna och rösterna i det Nya Bolaget."

Uppdatering: I början av mars 2020 skrev Vertical Ventures att processen har påverkats av coronaviruset.

"Den pågående epidemin av det s.k. Corona-viruset har som bekant inneburit att stora delar av det kinesiska näringslivet har avstannat, bl.a. med den innebörden att arbetsplatser hålls stängda. Med detta har följt att det praktiska arbetet i den pågående transaktionsprocessen, exempelvis gällande finansiell och legal due diligence, till stor del har avstannat i avvaktan på att arbetsplatserna åter kan öppna. Senaste veckan har dock en viss ökad aktivitet kunnat noteras och Vertical Ventures följer nu utvecklingen noga och har även löpande kontakt med Tongdow liksom våra samarbetspartners på plats i Kina. Information om utvecklingen i processen kommer meddelas löpande allteftersom vi får information att meddela till marknaden."

Uppdatering: I slutet av april 2020 skrev Vertical Ventures att de räknar med att slutföra affären under andra kvartalet 2020.

Uppdatering: I början av juli 2020 meddelade Vertical Ventures att de avbryter förvärvet av Tongdow E-Commerce Group. Man säger att Corona-pandemin gjort det praktiska arbetet mycket svårt, så till den grad att man avbröt processen efter att exklusivietsperioden löpte ut den 30 juni 2020.

Uppdaterat: 2020-07-02

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss