Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Swap Services Oy
Swap Services Oy

Swap Services Oy

Hemsida:

www.swap.com

Verksamhet:

Swap.com är verksamt inom komissionsbaserad handel med begagnade varor. Företaget strävar efter att omdefiniera hur vi handlar med begagnade varor genom att göra processen att köpa och sälja mer användarvänlig, säker och vinstgenererande.

Ägare:

Cleantech Invest Plc har ett effektivt ägande av 5,5%. Cleantech Invest samt av Cleantech Invest delägda bolag äger totalt 16,1% av Swap.com. Siffran tar inte hänsyn till eventuell utspädning baserat på resultatbaserade optioner.

Lista:

First North

Status:

Kommande

Tid:

"...inom det kommande året.", sagt i mitten av mars 2018

Värdering:

Övrigt:

Cleantech Invest meddelade i början av augusti 2017 att de deltar med ett garantiåtagande på 1,5 MEUR i ett konsortium som stödjer Swap.com’s kommande investeringsrunda. Swap.com anlitar Carnegie Investment Bank för att genomföra en private placement.

Cleantech Invest VD Alexander Lidgren kommenterar:

"Swap.com är en lysande stjärna inom den cirkulära ekonomin. Det är en av våra första investeringar och en iögonfallande tillväxtresa har gjort dem till en ledande online-butik för begagnade varor på den mycket tävlingsinriktade Amerikanska marknaden. Vi ser bolaget som en stark IPO-kandidat med potential till exceptionell värdetillväxt och att utöka ägarkretsen genom en private placement stärker möjligheterna att nå det målet.”

Uppdatering: Grundaren Juha Koponen säger i mitten av mars 2018 till DI att planen är att notera sig på First North inom det kommande året. Han säger detta i samband med att han är i Sverige för att möta potentiella nya finansiärer.

Uppdaterat: 2018-03-10

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss