Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Fuelmatics AB
Fuelmatics AB

Fuelmatics AB
BOX 24137
104 51 Stockholm

Hemsida:

www.drive-energy.se

Verksamhet:

Fuelmatics har ett system för automatisk tankning av bilar, där föraren inte måste lämna sin bil. Fuelmatics AB hette tidigare Drive-Energy AB.

Ägare:

Sten Corfitsen 59,46 %.

Lista:

Annat

Status:

Inställd

Tid:

Ingen specificerad tidsplan.

Värdering:

Uppdatering: 40,9 Mkr pre-money och 45,9 Mkr post money om emissionen i maj-juni 2015 fulltecknas.

80,7 Mkr pre-money och 85,7 Mkr post money om emissionen under juli 2014 fulltecknas.

Övrigt:

Drive-Energy gör en nyemission på 5 Mkr under juli 2014 och meddelar då att de ska lista sig under hösten 2014 och i samband med det göra en nyemission på 15 Mkr.

Uppdatering: Noteringsplanerna förverkligades inte under 2014 och ingen ny information har presenterats. Vi betraktar planerna som inställda.

Uppdatering: I maj-juni 2015 gör Drive-Energy en nyemission. Då skriver bolaget att aktien kan handlas på Mangoldlistan, vilket de ser som ett steg mot notering på "...one of the major exchanges...". Vi återställer statusen till Kommande, men när små bolag skriver på detta sätt så brukar det sällan vara ett bra tecken.

Uppdatering: Vi noterar i mars 2018 att Drive-Energy AB har bytt namn till Fuelmatics AB. Vi har ett svagt minne av att Fuelmatics och Drive-Energy var två skilda företag med samma personer bakom. Någon gång verkar bolaget ha slagits samman till ett. Det tidigare Fuelmatics-företaget hette nog Fuelmatics Systems AB.

Uppdaterat: 2018-03-10

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss