Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Evendo AB
Evendo AB

Evendo AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Hemsida:

evendo.com

Verksamhet:

Evendo erbjuder en plattform för event. Evendo AB hette tidigare ADONnews Sweden AB. ADONnews Sweden AB hette tidigare Mobile Loyalty Holding AB.

Ägare:

Lista:

First North

Status:

Kommande

Tid:

Första halvåret 2019

Värdering:

Övrigt:

Evendo gjorde en omvänt förvärv av Spotlight-noterade ADONnews Sweden AB, men blev relativt snabbt avlistade. Bolaget planerade då att notera sig på en reglerad marknad i Sverige (dvs NGM Equity eller Nasdaq Stockholm), men ändrade sedan snabbt plan till att utvärdera möjligheterna många olika alternativ för att notera sig på en reglerad marknad.

Uppdatering: I slutet av decembet 2018 meddelade Dividend Sweden att de med 1,5 Mkr ska delta i en kommande nyemission som Evendo AB ska göra. Parterna har vidare avtalet om att Dividend Sweden ska sprida aktierna till sina aktieägare under första kvartalet 2019. Evendo uppges förbereda en marknadsnotering under första halvåret 2019.

Uppdatering: Det blev ingenting av Evendos storstilade planer där man skulle notera sig på en reglerad börs i Sverige som senare övergick till en börs någonstans i världen. I början av februari 2019 skriver bolaget i sin marknadsföring att det blir en direktlisting på First North i stället.

Uppdaterat: 2019-02-08

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss