Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Evendo AB
Evendo AB

Evendo AB
Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Hemsida:

evendo.com

Verksamhet:

Evendo erbjuder en plattform för event. Evendo AB hette tidigare ADONnews Sweden AB. ADONnews Sweden AB hette tidigare Mobile Loyalty Holding AB.

Ägare:

Innan nyemissionen inför noteringen; Kasper Larsen 52,25 %, UBS Switzerland AG 7,33 %.

Lista:

Londonbörsen

Status:

Kommande

Tid:

Andra halvåret 2019

Värdering:

Uppdatering: 90,0 Mkr post money.

76,8 Mkr pre-money och 92,0 Mkr post money om företrädesemissionen inför noteringen fulltecknas.

Övrigt:

Evendo gjorde en omvänt förvärv av Spotlight-noterade ADONnews Sweden AB, men blev relativt snabbt avlistade. Bolaget planerade då att notera sig på en reglerad marknad i Sverige (dvs NGM Equity eller Nasdaq Stockholm), men ändrade sedan snabbt plan till att utvärdera möjligheterna många olika alternativ för att notera sig på en reglerad marknad.

Uppdatering: I slutet av decembet 2018 meddelade Dividend Sweden att de med 1,5 Mkr ska delta i en kommande nyemission som Evendo AB ska göra. Parterna har vidare avtalet om att Dividend Sweden ska sprida aktierna till sina aktieägare under första kvartalet 2019. Evendo uppges förbereda en marknadsnotering under första halvåret 2019.

Uppdatering: Det blev ingenting av Evendos storstilade planer där man skulle notera sig på en reglerad börs i Sverige som senare övergick till en börs någonstans i världen. I början av februari 2019 skriver bolaget i sin marknadsföring att det blir en direktlisting på First North i stället.

Uppdatering: Evendo har gjort om sina planer igen. I stället för en direktlistning så blir det nu en emission i samband med noteringen, teckningstiden ska börja den 19 mars 2019. Det framgick vid en presentation på Småbolagsjakten i början av mars 2019.

Uppdatering: Evendo gör en företrädesemission under mars-april 2019 och ska noteras på First North under april 2019.

Uppdatering: I början av maj meddelade Evendo att att listningsprocessen beräknas bli klar i slutet av maj 2019.

Uppdatering: I mitten av juni 2019 meddelade Evendo att de lagt noteringsarbetet på hyllan. Som orsak anges affärsförhandlingar, vilka ska vara klara i mitten av juli 2019.

Uppdatering: Den sista juli 2019 meddelade Evendo att de ska notera sig på Londonbörsen, och att man har anlitat två högprofilerade mäklarfirmor för att sköta noteringen samt en tillhörande kapitalanskaffning på 12 MGBP (145 MSEK).

Uppdaterat: 2019-07-31

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss