Christer Fåhraeus presenterar i Stockholm

Den 11 november presenterar Christer Fåhraeus sitt nya företag EQL Pharma i Stockholm på Aktietorgets investerarmöte. Deltar gör även det världsledande företaget Ecoclime som står inför en notering.

EQL Pharma är specialiserat på att utveckla och sälja generika, det vill säga läkemedel som är likvärdiga med originalläkemedel vars patent har löpt ut. EQL Pharma har för avsikt att lista sig på Aktietorget och genomför just nu en nyemission i samband med detta.

Ecoclime är ett affärsfokuserat energiföretag för inomhuskomfort med världen som marknad. Verksamheten bygger på världsunik patenterad teknik för klimatstyrning inomhus. Ecoclime har för avsikt att lista sig på Aktietorget och genomför just nu en nyemission. Läs även intervju med VD.

Datum: 11 november
Tid: Kl 18:00
Plats: Scandic Anglais Hotell i Stockholm, Konferensavdelningen, en trappa upp

Obligatorisk anmälan till stockholm@finansevent.se. Det bjuds på kaffe och smörgås.

 

EQL Pharma AB

EQL Pharma utvecklar och säljer generika, vilket är läkemedel som är likvärdiga med originalläkemedel vars patent har löpt ut. Bolaget är verksamt på den nordiska marknaden och är nischat mot läkemedel som är stora i Norden men begränsade i övriga delar av världen.