Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

2 december 2016

Kursrusning vid notering - Intervju från börsgolvet

Kursrusning vid notering - Intervju från börsgolvet


Lyckad notering för AdderaCare, aktien rusade i höjden och stängde första handelsdagen med en uppgång på 57 %. Intervju med vd från börsgolvet.


AdderaCare är en koncern inom hjälpmedelssektorn som noterades på First North igår efter att ha gjort en mindre nyemission där priset per aktie var 7,30 kr. Det blev en mycket lyckad notering, aktien rusade i höjden och stängde på kring 11,50 kr, en uppgång på runt 57 %. I skrivande stund står aktien fortfarande över 11 kr.

Finwire gjorde en intervju med bolagets VD Michael Hermansson direkt från börsgolvet i samband med noteringen. Där lyfter han bland annat fram att deras förvärvsstrategi inspirerats av Indutrade, där bolagen får behålla sin identitet.


Läs även: Lyckad börsnotering av Alligator - Intervju med VD

 

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

EatGood inför notering

EatGood inför notering

EatGood tillverkar och säljer en form av varmluftsugn för fritering utan olja. Företaget vänder sig till olika typer av företag som säljer mat, både de som idag har fritös och de som vill kunna sälja friterad mat men saknar möjligheten att ha traditionell utrustning i sina lokaler. EatGood gör en nyemission under februari 2017 och noterar sig sedan på Aktietorget. Företaget presenterar sig här på Aktiedagen i Lund.

Följ oss