Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

2 december 2016

Kursrusning vid notering - Intervju från börsgolvet

Kursrusning vid notering - Intervju från börsgolvet


Lyckad notering för AdderaCare, aktien rusade i höjden och stängde första handelsdagen med en uppgång på 57 %. Intervju med vd från börsgolvet.


AdderaCare är en koncern inom hjälpmedelssektorn som noterades på First North igår efter att ha gjort en mindre nyemission där priset per aktie var 7,30 kr. Det blev en mycket lyckad notering, aktien rusade i höjden och stängde på kring 11,50 kr, en uppgång på runt 57 %. I skrivande stund står aktien fortfarande över 11 kr.

Finwire gjorde en intervju med bolagets VD Michael Hermansson direkt från börsgolvet i samband med noteringen. Där lyfter han bland annat fram att deras förvärvsstrategi inspirerats av Indutrade, där bolagen får behålla sin identitet.


Läs även: Lyckad börsnotering av Alligator - Intervju med VD

 

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss