Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Seafire Capital AB
Seafire Capital AB

Seafire Capital AB
Box 5321
102 47 Stockholm

Hemsida:

seafirecapital.se

Verksamhet:

Seafire Capital är en företagsgrupp som förvärvar bolag med starkt varumärke i tydliga marknadsnischer till rimliga värderingar och vidareutvecklar dessa med fokus på långsiktigt värdeskapande. Seafire Capital AB hette tidigare Followit Holding AB.

Ägare:

Bland ägarna finns Johan Bennarsten (genom bolag), Lars-Erik Sjögren (genom bolag), Joachim Berner (genom bolag), Fredrik Kjellander.

Lista:

First North

Status:

Kommande

Tid:

2017

Värdering:

57 Mkr post money efter en nyemission i december 2016.

Övrigt:

Seafire Capital meddelade i början av februari 2017 utfallet av emissionen som gjordes i december 2016 och berättade då även att arbetet med att notera företaget på First North under 2017 nu intensifieras.

I management ingår bland annat Joachim Berner (styrelseordförande), tidigare VD och chefredaktör för DN, chefredaktör för Expressen, VD för Lowe Brindfors.

Uppdatering: I slutet av april 2017 meddelade Seafire Capital att de ska göra en publik nyemission på 15 Mkr och i samband med det notera sig på First North.

Uppdatering: I mitten av augusti 2017 upprepar Seafire att de ska notera sig under 2017. Man meddelade vidare att Mats Gullbrandsson, tidigare Senior Partner på CapMan Buyout, går in som Managing Partner och investeringschef. Peter Friberg har rekryterats som ny ekonomichef.

Uppdaterat: 2017-08-10

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss